Roosy - Niemand zo betoverend als jij



Extra Informatie

Roosy biedt hulp!

Als er één ding is dat we met zijn allen veel te weinig doen, dan is dat wel onze geliefde vertellen hoeveel hij of zij voor ons betekent. En als wij het dan een keertje doen, dan is het vinden van de juiste woorden niet eenvoudig.

Roosy biedt hulp: “ZING HET GEWOON!”

De woorden uit het nieuwe lied “Niemand zo betoverend als jij” van Roosy komen recht uit het hart van Roosy, die het zingt als een aubade voor zijn eigen geliefde. Het lijkt erop dat hij hiermee ook zijn definitieve muziekrichting gevonden heeft, ook al te horen in het gevoelige nummer “Wijs me de weg”. Zijn eerdere nummers “Nederland is weer oranje”, “De tent op zijn kop” (o.a. geselecteerd voor de TROS zomerhit 2011) waren meer gericht op de jeugdige muziekliefhebbers.

“Niemand zo betoverd als jij” is een swingend nummer met een heerlijk klinkende blazerssectie. Het is het perfecte nummer als openingsdans op een feest, of om lekker mee te brullen op de radio of MP3 speler! Vanaf 16 september is deze via de download-portals te verkrijgen, naast de digitale versie verschijnt “Niemand zo betoverd als jij” op een gelimiteerde single met als bonus de meezingversie! Succes gegarandeerd!

Extra informatie:

Tijd : 2:59 min.
EAN : 8700001802062
T&M : P.W.L. Van Nierop
Productie : P.W.L. van Nierop

VideoClip

Terug naar het archief