The Party Boys ft. FeestDJ Bee - De BaksteenExtra Informatie

“Zeeland en Brabant slaan handen in één!”

Best:
Het nieuwe feestduo The Party Boys hebben hun eerst feest/apresski hit uitgebracht.

Deze Zeeuws-Brabantse combinatie die bestaat uit Wilbert van de Water (o.a. eigenaar van De Ster in Nieuwkuijk) en Patrick Roelands beter bekend als DJ Bee staan garant voor één en al feest.

Hun eerste single “De Baksteen” (is die al gaar) is daar het levende bewijs van. Midden jaren 80 bracht Het Klein Orkest deze single voor het eerst uit. The Party Boys hebben samen met hun producer dit nummer tot een ware feeststamper anno 2013 omgebouwd.

De muziek zit dan ook bij beide heren in het bloed. DJ Bee is feest/party DJ en is ongetwijfeld één van de weinige DJ’s die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ. DJ Bee maakte zijn naam als DJ van Disney XD, Jetix, Theater- en
Summertours met de act DJUMBO. Wilbert heeft in der loop der jaren zijn successen bewezen maar dan niet op het podium maar daar achter. Z’n 2 jaar geleden heeft hij De Ster in Nieuwkuijk overgenomen en brengt dit evenementencenter terug op de kaart.
Regelmatig staat hij zelf op het podium en weet hij zijn publiek in opperste feeststemming te brengen.

“De Baksteen” heeft zich al bewezen de afgelopen weken in Westerdorf, dit gaat een regelrechte party hit zal worden aldus vele ski liefhebbers.

De videoclip die bij deze single geproduceerd is, geeft het ware verhaal bloot! Zin in een feestje?
Download dan nu de nieuwe single van The Party Boys – De Baksteen!

De nieuwe single van The Party Boys te verkrijgen via alle officiële download portalen!


VideoClip

Terug naar het archief